APARATI ZA POČETNO GAŠENJE POŽARA

U Protect-ing-u naše usluge inspekcije i održavanja mogu održavati vaše poslovanje u skladu sa svim državnim i lokalnim protupožarnim propisima i zahtjevima. Također nudimo isplative, prikladne ugovore o ispitivanju koji mogu održavati vaš sprinkler sistem u skladu sa propisima i zahtjevima u svakom trenutku, a uključuju periodične posjete održavanja, ispitivanja protoka vode i druge vrijedne usluge.

 

Ispitivanje i testiranje aparata za početno gašenje požara

Sve aparate za početno gašenje požara u vašim prostorijama i vozilima mora ispitivati i redovito održavati certificirani izvođač za zaštitu od požara. Neophodan je pregled aparata za gašenje požara kako bi se utvrdili sigurnosni problemi i osiguralo da će vaša oprema raditi onako kako je predviđeno u slučaju pojave požara.

Vjerujemo da pregledi i ispitivanje aparata za počento gašenje požara mogu spriječiti značajnu štetu u slučaju pojave požara i pomoći u spašavanju života. Uz rutinsko servisiranje, možete biti sigurni da su vaši aparati za gašenje u skladu s pravilima i spremni za korištenje u slučaju pojave požara.

Tokom inspekcije pobrinut ćemo se da cilindri i svi povezani dijelovi udovoljavaju zahtjevima, državnim i lokalnim zakonima. Pružit ćemo vam detaljno izvješće o pregledu aparata za početno gašenje požara za vašu evidenciju.

Osim ispitivanja, također provodimo ispitivanje cilindara za gašenje požara u skladu s pravilima. Ovaj proces, poznat kao hidrostatičko ispitivanje, provjerava strukturni integritet vaših cilindara kako bi se osigurala njihova sigurnost i učinkovitost u gašenju požara.

 

Prodaja i ugradnja aparata za gašenje požara

Protect-ing vam nudi punu liniju aparata za početno gašenje požara koji odgovaraju vašim potrebama, bez obzira na vrstu vašeg poslovanja.

Ako niste sigurni koju vrstu aparata za gašenje trebate ili gdje biste ih trebali instalirati, naš iskusni tim može vam pomoći. Pružit ćemo profesionalne preporuke i osigurati da vaš prostor bude opremljen odgovarajućom vrstom i brojem aparata za gašenje požara potrebnih za vašu sigurnost u skladu sa zakonom.

Naša ponuda obuhvaća

PROTECT-ING d.o.o. nudi veliki izbor svih tipova protivpožarnih aparata. U našoj ponudi možete kupiti:

  • Protupožarni aparat ABC prah 2 kg
  • Protupožarni aparat ABC prah 3 kg
  • Protupožarni aparat ABC prah 6 kg
  • Protupožarni aparat ABC prah 9 kg
  • Protupožarni aparat ABC prah 50 kg
  • Protupožarni aparat ABC prah 100 kg
  • Protupožarni aparat CO2 5 kg
  • Protupožarni aparat CO2 10 kg

2021 Brošura

Prednosti rada s nama

Obuka za gašenje požara

Aparati za gašenje požara učinkoviti su samo ako vaši uposlenici njima pravilno rukuju. Kada član osoblja uoči mali požar, mora pristupiti aparatu za gašenje, znati kako ga aktivirati i pravilno ga primijeniti na vatru sve u nekoliko sekundi.

Protect-ing nudi praktičnu obuku za zaštitu od požara, uključujući obuku za gašenje požara, kako bi osigurali da vaši zaposlenici budu potpuno spremni u slučaju opasnosti. Ova se edukacija može održati u našim ili vašim prostorijama, ovisno o vašim željama.

Ponosimo se našom reputacijom na prvom mjestu i učinit ćemo sve što je potrebno kako bismo osigurali da vaša imovina i dragocjenosti budu zaštićeni od opasnosti od požara i da vaš objekat ispunjava propise o zaštiti od požara.

Kako funkcionišemo

01.

Analiza individualnog zahtjeva

A descriptive paragraph that tells clients lorem ipsum dolor mediocritatem maiestatis tempor appareat

02.

Priprema ponude za klijenta

A descriptive paragraph that tells clients lorem ipsum dolor mediocritatem maiestatis tempor appareat

03.

Uspostavljanje sistema

A descriptive paragraph that tells clients lorem ipsum dolor mediocritatem maiestatis tempor appareat

(+387) 61 715 914

Nazovi nas direktno

info@protect-ing.ba

Pošalji nam e-mail

Zovik br. 6, 71240 Hadžići

Posjeti nas

Pratite naš rad i na društvenim mrežama

Prijavi se na naš Newsletter

Prati novosti i projekte na kojim učestvujemo

Dizaj i održavanje: MDIGITAL

Copyright © 2021. Sva prava zadržana – Protect-ing d.o.o.