Edukacije

Obuka za gašenje požara

Aparati za gašenje požara učinkoviti su samo ako vaši uposlenici njima pravilno rukuju. Kada član osoblja uoči mali požar, mora pristupiti aparatu za gašenje, znati kako ga aktivirati i pravilno ga primijeniti na vatru sve u nekoliko sekundi.

Protect-ing nudi praktičnu obuku za zaštitu od požara, uključujući obuku za gašenje požara, kako bi osigurali da vaši zaposlenici budu potpuno spremni u slučaju opasnosti. Ova se edukacija može održati u našim ili vašim prostorijama, ovisno o vašim željama.

Ponosimo se našom reputacijom na prvom mjestu i učinit ćemo sve što je potrebno kako bismo osigurali da vaša imovina i dragocjenosti budu zaštićeni od opasnosti od požara i da vaš objekat ispunjava propise o zaštiti od požara.

 

U Protect-ing-u nudimo obuku o zaštiti od požara i zaštite na radu za sve firme i preduzeća na području Bosne i Hercegovine. Naši certificirani predavači mogu podučiti vaše zaposlenike vrijednim vještinama kao što su rukovanje aparatima za gašenje požara i sistemima za gašenje požara, kao i zaštite na radu. Također, naša firma nudi obuku i osposobljavanje radnika za rukovanje viljuškarom, kao i za rukovanje presom i zapaljivim tečnostima i gasovima.

Tokom bilo koje hitne situacije, zbunjenost i panika često mogu biti gotovo jednako opasni kao i sama hitna situacija. Ako vaši zaposlenici nisu upoznati s vašim sistemima za suzbijanje požara, rukovanjem aparatima za početno gašenje požara, nemaju zacrtane rute evakuacije ili nemaju detaljan plan djelovanja u nuždi, šanse za zabunu, ozljede i nepotrebnu štetu će se povećati.

Obuka o požarnoj sigurnosti može im pomoći da ostanu mirni pod pritiskom, koristeći raspoložive alate za suzbijanje požara i osiguravanje sigurne evakuacije svih. Najbolja praksa je imati tim koji je spreman za hitne slučajeve uz adekvatne obuke.

Naše edukacije zaštite od požara izvrstan su način da osigurate da vaši zaposlenici budu spremni za požare, kao i nestanke struje, prirodne katastrofe i još mnogo toga. Podučavamo razne vještine na jednostavan, praktičan i jednostavan način, uključujući:

Kako prepoznati vrste požara – Opisat ćemo različite vrste požara i njihovo ponašanje kako bi vaši zaposlenici znali što mogu očekivati ​​i koje su metode gašenja požara najuspješnije.

Kako koristiti aparat za gašenje požara – Naši će stručnjaci demonstrirati rad aparata za gašenje požara i svakom sudioniku dati priliku da ga koristi.

Kako rukovati sistemima za gašenje požara – Naši stručnjaci će objasniti upotrebu sistema za gašenje požara.

Kako vježbati s redovitim vježbama – Naši stručnjaci će čestim vatrogasnim vježbama objasniti važnost uvježbavanja plana akcije u slučaju nužde i evakuacijske rute.

Održavanje vatrogasne opreme – Pružit ćemo savjete za održavanje opreme za zaštitu od požara, kao što su aparati za gašenje požara, sistemi za gašenje požara i zaštitne oprema.

I više!

Po završetku obuke iz zaštite od požara, svaki polaznik će dobiti certifikat zaštite od požara za stečene vještine.

 

 

Izradu pravilnika za hitne slučajeve – Definirajte stavke potrebne za učinkovit akcijski plan za hitne slučajeve i pomozite svojim zaposlenicima da nauče kako ga razviti.

Naša ponuda obuhvata

Po završetku obuke iz zaštite od požara, svaki polaznik će dobiti certifikat zaštite od požara za stečene vještine.

 

2021 Brošura

Kako funkcionišemo

01.

Analiza individualnog zahtjeva

A descriptive paragraph that tells clients lorem ipsum dolor mediocritatem maiestatis tempor appareat

02.

Priprema ponude za klijenta

A descriptive paragraph that tells clients lorem ipsum dolor mediocritatem maiestatis tempor appareat

03.

Uspostavljanje sistema

A descriptive paragraph that tells clients lorem ipsum dolor mediocritatem maiestatis tempor appareat

(+387) 61 715 914

Nazovi nas direktno

info@protect-ing.ba

Pošalji nam e-mail

Zovik br. 6, 71240 Hadžići

Posjeti nas

Pratite naš rad i na društvenim mrežama

Prijavi se na naš Newsletter

Prati novosti i projekte na kojim učestvujemo

Dizaj i održavanje: MDIGITAL

Copyright © 2021. Sva prava zadržana – Protect-ing d.o.o.